Forhandler af
Velfac

Hvorfor vælge Velfac?

Der er masser er gode grunde. Jeg vil prøve at beskrive nogle af dem.

Velfac leverer et supergodt produkt til en fornuftig pris. Du får dansk design og 10 års garanti på produkter, som naturligvis holder i mange år udover garantien. Du får fremtidssikre løsninger både hvad angår holdbarhed og lavenergi. Velfac bruger mange penge på udvikling og forbedringer af deres vinduer og døre. Derfor er du sikret de nyeste detaljer og muligheder.

Velfac er en af de største vinduesproducenter i Danmark. Velfac ejes af VKR Holding. Et dansk selskab, som også ejer Velux og Rationel m.m. Når du vælger Velfac, så er du sikker i forhold til, at service og garanti bliver opretholdt.

Hvis du bor i parcelhus, så er Velfac 200 helt unik til din udskiftning. Du får 20% mere lys ind i huset og dermed et bedre indeklima. Den smalle ramme passer flot til parcelhuset og fås i lige den farve du ønsker.

Med Velfac følger sikkerhedspakken som standard. Det vil sige at du får vinduer og døre med ekstra lukkebeslag skjult i karmen, kraftigere hængsler og trepunktslåse, som udover at vanskeliggøre indbrud også er utroligt forebyggende. Tyven går over til naboen istedet.

Når du vælger at købe Velfac vinduer og døre med montage hos os, altså "All Inclusive", så får du ekspertise og kan slappe af i forhold til, at dit projekt bliver godt. Vi er uddannet i produktet og hvis vi skulle fejle eller have brug for hjælp, så står Velfac klar til at hjælpe os.

 

bubble