Forhandler af
Velfac

Vinduer i Horsens - det er vores specialitet

Vi skifter vinduerne i Horsens og omegn. Vi vil være nr. 1 når villaejere i Horsens skal have skiftet deres gamle vinduer og døre.

Vores koncept er ”All Inclusive”. Det betyder at vi laver det hele til den aftalte pris. Ingen ubehagelige overraskelser. Du skal blot stille blomsterne tilbage i vindueskarmen når vi kører igen.

I Horsens har vi efterhånden fået vores navn slået fast. Vi bevæger os i hele byen. Torsted, Bankager, Tyrsted, Dagnæs og Stensballe. Vi har efterhånden været på mange adresser og vi er slet ikke færdige.

Min erfaring er, at de færdige løsninger er kundernes foretrukne. Det er også det vi helst vil. Jeg oplever også at vi får rigtig gode løsninger fordi jeg selv er med indover hver eneste opgave. Jeg oversælger ikke. Du ved hvad du får når du vælger JA Vinduer til opgaven. Det giver tryghed og god omtale.

Jeg oplever også at vore kunder er seriøse og åbne for rådgivningen. Det giver god mening at tage imod rådgivning fra en mand, som glor på vinduer og døre hver dag. Jeg nyder at sammensætte løsninger, som efterfølgende giver kunden de funktioner og det udseende, som øger husets værdi.

Med Velfac er vi sikret kvalitet og dermed også de bedste betingelser for at vi kan levere og montere et perfekt resultat for vore kunder.

 

bubble