Forhandler af
Velfac

VELFAC døre og vinduer

Ja-Vinduer er et vinduesfirma med direkte salg af VELFAC vinduer og VELFAC døre til både erhverv og privat. VELFAC er et kvalitetsbrand med fokus på detaljer, design og energi. Vinduerne er udført i det bedste materiale og man slipper for at male dem. Alle VELFAC vinduer laves efter mål, så de tilpasses dine præferencer. Velfac Vinduerne er også meget energivenlige og lever desuden op til fremtidens krav inden for sikkerhed og energibesparelse, hvilket sikrer stor tryghed i dit køb.

Produktsortimentet består af kvalitetsvinduer og –døre til nybyggeri og renovering af moderne og traditionelle byggerier. Vores produktsortiment fra VELFAC dækker alle behov og det handler blot om at vælge vinduer, som passer til din personlige boligstil.

Valg af vinduer

Når du vælger vinduer er det oplagt, at vælge vinduer, som passer til din boligtype. Bor du i en rummelig murermestervilla eller en patriciervilla anbefaler vi, at du vælger traditionelle eller klassiske vinduer fra enten VELFAC Classic eller VELFAC Ribo. Disse vinduer er udviklet specielt til klassiske huse og understøtter din ældre og romantiske stil, som ofte er kendetegnet ved disse huse. Til 50-60’er villaer, 70-80’er parcelhuse og Bungalowe anbefaler vi typisk moderne eller traditionelle vinduer fra VELFAC 200 eller VELFAC Ribo. Med disse vinduer skaber du en ren og moderne stil både inde og ude. Vinduerne giver huset et tidsvarende look, som man aldrig bliver træt af.

Valg af døre

Det er vigtigt at din dør giver boligen karakter og passer ind i stilen. Derfor er det afgørende, at du finder den helt rette dør, hvad enten det er til facaden, terrassen eller skydedøren. Vi tilbyder et bredt udvalg af døre fra VELFAC og du har mulighed for at designe og personligøre døren, du ønsker til din bolig. Du skal blot tage stilling til dit ønske om glas, farve og materiale.

Har du brug for mere rådgivning omkring valg af døre og vinduer, så udfyld formularen online eller kontakt os på tlf.: 26 85 89 62

bubble