Forhandler af
Velfac

Billige Velfac 200 Vinduer

Her på siden kan du læse ALT om Velfac 200 vinduer.

Jeg vil fortælle dig lidt om Velfac 200 vinduet.

Vinduet er det første træ-alu vindue på markedet.

Det blev introduceret i 1985 og har stadig det samme udseende. Naturligvis med masser af forbedringer i forhold til varmeisolering og drift.

Vinduet adskiller sig fra andre vinduer ved at være en komplet aluminiumsramme udvendigt og en trækarm indvendigt. Opbygningen gør, at vinduet har et slankere udseende og dermed et mere moderne udtryk. Den smalle konstruktion gør, at der lukkes 20% mere lys ind i forhold til traditionelle vinduer.

Vinduet er indbrudssikkert. De kraftige hængsler og beslag sidder skjult i karmen. Det kan kun opbrydes ved at smadre vinduet, hvilket de fleste tyveknægte helst undgår. Derfor er det udover at være et smukt vindue også en god måde at forebygge indbrud. Tyven går over til naboen i stedet.

Vinduet leveres i lige netop den model, som passer til dit hus. Topstyret og sidehængt. Samt faste partier uden åbning. Med og uden sprosser.

Vinduet kan leveres med ventiler i karmen, så man kan få lidt luft ind og ud af huset uden at åbne vinduet. Ventilationsstilling er standard, så vinduet står ca. 1. cm åbent men stadig er låst i grebet.

Der er friktionsbremser i både vinduer og terrassedøre. Disse strammes til den ønskede stramhed, så vinduet eller døren ikke bevæger sig i vinden. På terrassedøren kan tilvælges stormkrog, så døren står fast med 15 cm åbning.

Velfac 200 leveres med både 2 og 3 lags glas. 2 lags vælges typisk til udskiftning i ældre huse og 3-lags glas vælges til det nye byggeri. Der er ca. 10% prisforskel.

Du kan vælge vinduerne i lige den farve du ønsker. Mange vælger at vinduet skal være hvid inde, og måske en anden farve ude.

bubble