Forhandler af
Velfac

Termovinduer

Skal du bruge nye termovinduer? Ja-Vinduer leverer og monterer termoruder af højeste kvalitet til fornuftige priser. Det er vigtigt, at du vælger den rette termorude, da valg af ruder har en stor betydning for dit indeklima. Hos Ja-Vinduer kan vi levere et bredt udvalg af termoruder efter dine måle. På den måde sikrer vi, at du kan få termoruder, som passer til dine personlige præferencer.

Hvad er en termorude?

Termoruder er en fællesbetegnelser for ruder, som består af mindst to lag glas med en alu- eller kunststof profil. Siden 1960’erne har termoruder været den mest almindelige type rude til facade- og ovenlysvinduer. Filosofien bag termodruden var ønsket om at finde frem til en dugfri rude. Man kom derfor frem til at to lags ruder isolerer bedre end et enkelt glas.

Termorodens egenskaber afhænger af dens sammensætning. F.eks. kan egenskaberne være lydisolerende, energibesparende, lysdæmpende, sikkerhedsruder osv. Der kan være penge at spare, hvis man allerede, tidligt i projekteringsfasen, vælger termoruden med den ønskede funktion og egenskab.

Skån miljøet med miljøvenlige ruder

Har du i forvejen almindelige termoruder, er der penge at spare, hvis du vælger energiruder. Energiruder er en termorude med energiglas. Faktisk kan du reducere varmetabet med 33 %. Tilmed skåner du miljøet og mindsker CO2 udslippet. Hvis du skifter i dag er investeringen allerede tjent hjem på ca. 3 år.

Ring og få en snak på tlf.: 26 85 89 62 eller udfyld kontaktformularen online. Vi hjælper med at finde den rette løsning til dig og din bolig. 

bubblemedia