Forhandler af
Velfac

                                                                                         

Træalu vinduer og døre

 

Vi lever i en verden, hvor vi ikke har meget tid til at vedligeholde vores huse. Derfor tilbyder vi hos JA Vinduer - vinduer og døre lavet af træ inde og aluminium ude. Også kaldet træ-alu, træ/alu eller træalu. Kært barn har mange navne.

Træ-alu er det mest foretrukne vindue når jeg sælger vinduer og døre til danskerne. Det har mange fordele.

Træ-alu er lidt dyrere end traditionelt træ, men hvis man vælger Velfac, så er det faktisk kun ca. 10% merpris. I et gennemsnits parcelhus er det ca. 6.000 kr. i merpris.

For det første slipper man for den udvendige vedligeholdelse og dermed opnår man også længere levetid. Vælger man Velfac træ-alu vinduer og døre, så er det også et mere indbrudssikkert produkt. Vinduerne kan kun opbrydes ved at smadre glasset og dørene har sikkerhedshængsler og gennemgående slutblik ved trepunktslåsen. Dette er standard.

Velfac 200, som er det træ-alu vindue, som vi sælger mest har også den fordel at det er en hel træ-alu ramme og ikke en skal, som øvrige producenter bruger. Velfac 200 er det eneste træ-alu vindue, som har 20% mere glas og dermed lukker 20% mere lys ind. Lys giver liv og forbedrer også isoleringsevnen.

Træ-alu vinduer og døre leveres med både 2 og 3-lags lavenergi termoruder. Dette betyder at man også sparer på varmeregningen.

Træ-alu er det oplagte valg ved udskiftning af gamle vinduer og døre. Vedligeholdelsesfri, mere lys, længere levetid og øget værdi for huset og dermed en øget gensalgspris på huset.

bubble