Forhandler af
Velfac

Billige Velfac Skydedøre

Her kan du læse mere om Velfac Skydedøre. Du kan eventuelt også se vores video

Jeg vil fortælle dig lidt om Velfac skydedøre.

Velfac laver skydedøre i både Velfac 200 og Ribo serien. Skydedørene kører begge udvendigt i forhold til tidligere, hvor de fleste lavede skydedøre, som kørte indvendigt. Dette er ændret for at undgå utætheder.

Skydedøre er det lækre valg, når der skal spares plads på terrassen. Døren fylder minimalt ud på terrassen og der er mulighed for store åbninger, som giver et dejligt åbent miljø. Velfac laver en dobbeltdørs løsning i 200 serien, hvor man skyder de 2 rammer til hver sin side og kan dermed opnå en åbning på op til 260 cm.

Dørene er indbrudssikre. De kraftige hængsler og beslag sidder skjult i karmen. Det kan kun opbrydes ved at smadre vinduet, hvilket de fleste tyveknægte helst undgår. Derfor er det udover at være funktionelle og smukke døre også en god måde at forebygge indbrud. Tyven går over til naboen i stedet.

Dørene kan leveres med ventiler i karmen, så man kan få lidt luft ind og ud af huset uden at åbne dørene. Ventilationsstilling er standard, så dørene kan stå ca. 1. cm åbent men stadig er låst i grebet.

Velfac skydedøre leveres med både 2 og 3 lags glas. 2 lags vælges typisk til udskiftning i ældre huse og 3-lags glas vælges til det nye byggeri. Der er ca. 10% prisforskel.

Du kan vælge dørene i lige den farve du ønsker. Mange vælger at døren skal være hvid inde, og måske en anden farve ude.

bubble