Forhandler af
Velfac

Billige Velfac Ribo Alu Vinduer

Her kan du læse ALT om Billige Velfac Ribo Alu Vinduer

Jeg vil fortælle dig lidt om Velfac Ribo Alu vinduet. Velfac Ribo Alu vinduet er et vindue med aluminium ude og træ inde. Et træ/alu vindue. Velfac Ribo er Velfac´s bud på det traditionelle vindue. Ribo ligner det typiske vindue og vælges, når man ønsker at bevare det oprindelige og ikke ændre på stil og udseende.

Der hvor vinduet adskiller sig fra andre producenter er sikkerheden. Vinduet er utrolig indbrudssikkert. De kraftige hængsler og beslag sidder skjult i karmen. Og vinduet har 6 låsepunkter, som gør det besværligt for tyveknægte at bryde ind. Typisk vil vinduet smadre, hvilket de fleste tyveknægte helst undgår. Derfor er det udover at være et smukt vindue også en god måde at forebygge indbrud. Tyven går over til naboen i stedet.

Vinduet leveres i lige netop den model, som passer til dit hus. Topstyret og sidehængt. Samt faste partier uden åbning. Med og uden sprosser.

Vinduet kan leveres med ventiler i karmen, så man kan få lidt luft ind og ud af huset uden at åbne vinduet. Ventilationsstilling er standard, så vinduet står ca. 1. cm åbent men stadig er låst i grebet.

Der er grebspåvirket friktionsbremser i både vinduer og terrassedøre. Disse påvirkes ved at vippe håndtaget ned. Når håndtaget er nede, så er vinduet eller terrassedøren fast. 

Velfac Ribo leveres med både 2 og 3 lags glas. 2 lags vælges typisk til udskiftning i ældre huse og 3-lags glas vælges til det nye byggeri. Der er ca. 10% prisforskel.

Du kan vælge vinduet i lige den farve du ønsker. Mange vælger at vinduet skal være hvidt inde, og måske en anden farve ude.

bubble